Успех ИК ЕООД

Транспортна фирма Успех-ИК ЕООД е създадена 1994г.  в гр. Стара Загора, първоначално като ЕТ впоследствие трансформирана в ЕООД. През годините придоби голям опит в областта на транспортните услуги и товарния транспорт. Фирма Успех-ИК ЕООД извършва транспорт на всякакъв вид товари. Организация и превоз на товари със собствени и наети транспортни средства, превоз и пренасяне на апартаменти, офиси, магазини, мебели, покъщнина и други. Доставка на товари на посочен адрес.

 

Осигурява работници за товарно - разтоварна дейност. Транспортни услуги на фирми и граждани, транспорт на стоки и товари, багаж, машини, оборудване и други. Транспорт на извънгабаритна техника. Транспорт на пътно-строителни машини. Транспорт на селскостопанска техника.

 

Фирмата разполага с 2 бр.специализирани платформи за извънгабаритни товари с 3 и 4 оси. Едното ремарке е с височина 20 см от земята на товарната платформа и може да превозва товари  до 4.50 м височина и 4.50 м ширина.Височината се регулира посредством хидравлика.

© 2019г. Успех ИК ЕООД гр.Стара Загора

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now